Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen. De organisatie maakt gebruik van de zg identity bridge waarmee gebruikers geauthenticeerd worden voor toegang tot diverse toepassingen. De bridge is gebouwd rond het product Ping Federate. Het is de bedoeling de bridge breder in te gaan zetten ook voor niet klant partijen. Daartoe wordt binnenkort een pilot uitgevoerd. Om deze pilot te realiseren en vervolgens te ondersteunen is meer capaciteit nodig.

De organisatie maakt gebruik van de zg identity bridge waarmee gebruikers geauthenticeerd worden voor toegang tot diverse toepassingen. De bridge is gebouwd rond het product Ping Federate. Het is de bedoeling de bridge breder in te gaan zetten ook voor niet klant partijen. Daartoe wordt binnenkort een pilot uitgevoerd. Om deze pilot te realiseren en vervolgens te ondersteunen is meer capaciteit nodig.

De organisatie maakt gebruik van de zg identity bridge waarmee gebruikers geauthenticeerd worden voor toegang tot diverse toepassingen. De bridge is gebouwd rond het product Ping Federate. Het is de bedoeling de bridge breder in te gaan zetten ook voor niet klant partijen. Daartoe wordt binnenkort een pilot uitgevoerd. Om deze pilot te realiseren en vervolgens te ondersteunen is meer capaciteit nodig.

De organisatie maakt gebruik van de zg identity bridge waarmee gebruikers geauthenticeerd worden voor toegang tot diverse toepassingen. De bridge is gebouwd rond het product Ping Federate. Het is de bedoeling de bridge breder in te gaan zetten ook voor niet klant partijen. Daartoe wordt binnenkort een pilot uitgevoerd. Om deze pilot te realiseren en vervolgens te ondersteunen is meer capaciteit nodig.

Geef een reactie